Регулируема ергораница от слингов плат Luna Dream Multi Size - Pomerania

Наличност
В наличност
Модел
Ергономична раница от слингов плат Luna Dream
223,00 лв.

Share

Бърза доставка! Уславия за доставка.

Регулируема ергономична раница Luna Dream e носилка, която обезпечава правилно физиологично положение, пълна безопасност и комфорт както за детето, така и за родителя. Поради възможността за регулировка е подходяща както за малки бебета - от около 4-5 месеца, така и за по-големи - 3-4 години (до 20 кг).

Може да се носи както отпред, така и на гръб. Гръбчето на раницата се регулира според големината на детето, благодарение на специално разположените в платката шнурове с връзки.

Раницата е подходяща за родители с дребно и нормално телосложение. За много високи и едри родители подплатената част на презрамките може да бъде недостатъчна.

Преди покупка е най-добре да пробвате раницата. Има няколко начина да тествате: 

  • СОФИЯ: На място в офиса на MAMAZONE.BG (София, кв. Бъкстон, ул. Майор Горталов, 14Б. Офисът е отворен за проби всяка събота от 11 до 14 ч. Може да се запишете за други дни тук.
  • ПЛОВДИВ: Тестова раница е налична в библиотека за слингове БИБЛИОТЕКАТА НА ТАНЯ.
  • РУСЕ: Тестова раница е налична в библиотека за слингове СЛИНГОМАНИЯ.
  • Можем да Ви изпратим раница за безплатен тест за една седмица. Вие поемате куриерските разходи и депозит – 220 лв (който се заплаща и се връща като наложен платеж). Вижте дали тестовата раница е свободна: Luna Dream - Pink.


БЕЗОПАСНИ И СЕРТИФИЦИРАНИ МАТЕРИАЛИ

Раницата е изготвена от слингов плат, същият от който се произвеждат слинговете на Luna Dream. Притежава сертификат Oeko-Tex Standard 100. Катарамата на надбедрения колан притежава тройна защита против случайно отваряне.


ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО

Както раниците, така и платовете за тях се произвеждат в Полша. Всяка раница е ушита ръчно, което способства за качествена и прецизна изработка.


МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ

Раницата е снабдена с меки подплънки под коленете на бебето за максимален комфорт.


ЛЕСНО РЕГУЛИРАНЕ

Раницата лесно може да бъде отрегулирана за бебето с ръст от 65-68 см до 110 см.


ПРИЯТНИ ДОПЪЛНЕНИЯ

В комплекта влизат приставки за смучене за презрамки на раницата и чувалче за съхранение и пренасяне на раницата, изготвени от същия слингов плат.


РАЗМЕРИ:

дължина на платката - 28 - 45 см.;

ширина на платката - 15 - 42 см. в долната част, 9 - 30 см. горна част;

Дължина на надбедрения колан - 68 - 150 см.


Състав: 100 % памук;

Плътност: 260 гр./кв. м.


Произведено в Полша

Напишете отзив