Поръчките, направени до 14 ч. се изпращат в същия работен ден (пн-пт).

Доставка до адрес или офис на ECONT се заплаща според тарифите на ECONT, намалени с 10%.

Поръчка на предлагани от нас стоки може да направите по следните начини:

Извършване на заявка, чрез опцията „купи”.

По този начин поставяте избрания от Вас артикул в количката за пазаруване -  в горния десен ъгъл на екрана. Като натиснете на количката, следва да изберете „плащане”. След това следвате стъпките, като попълвате информация – име, имейл, телефон и адрес, до който желаете да бъде доставена стоката. 

Извършване на заявка по имейл.

Електронната поща за връзка с нас е mamazone.bg@gmail.com. В този случай, следва да посочите освен посочените в предходния абзац данни, също данни за избрания от Вас артикул.

Извършване на заявка по телефонния номер, посочен на сайта.

Тук следва дададете цялата посочена в абзац 1 и 2 информация.
Плащането се извършва с наложен платеж.
При извършена покупка онлайн имате право да върнете стоката в срок от 14 дни, след получаването й, без да посочвате основания. В опаковката ще намерите формуляр с указания, който да попълните в случай на връщане на стока. Доставката при връщане на стока се поема от купувача.


Освен това законът предвижда гаранционен срок от 2 години за открити фабрични дефекти. Гаранцията не важи за повреди, настъпили вследствие на
употребата на стоката. В случай, че желаете да предявите рекламация, моля да използвате формата за контакт или имейл адрес  mamazone.bg@gmail.com. Ние ще се свържем с Вас и ще Ви дадем указания как да процедирате.

ВАЖНО!  Пазете касовата бележка. Тя е доказателство за покупката и без нея не може да предявите правата, които имате по закон.

Желаем да сте информирани за това, че по отношение на Вашите лични данни прилагаме правилата на Общия регламент относно защитата на данните. Вашите данни са необходими единствено с цел осъществяване на доставка. 14 дни след извършване на доставката Вашите данни се унищожават, освен ако не сте регистрирани на сайта като клиент.