НАЕМ на слинг с халки Luna Dream - MITSU RING (ecru) - (100% памук)

Наличност
В наличност
Модел
Cлинг с халки
Марка
Luna Dream
8,00 лв.

Share

Депозитът на слинга е в размер на 80 лв. През първите две седминици наемът е безплатен, третата седмица - 8 лв. Може да се наеме за период от 1 седмица.

Слингът с халки е отлично средство за родители, които търсят решение за кратки разходки и други най-различни ситуации. За ринг-слинговете  на полска марка Luna Dream са използвани сертифицирани халки с диаметър 7.6cm. Те позволяват детето да бъде сложено бързо и безопасно. Слингът с халки е изключително подходящ и за прохождащо или скоро проходило дете, което не обича да бъде носено дълго, но и не може непрекъснато да върви самостоятелно. 

Слинг с халки Luna Dream е изготвен от тъкан слингов плат със сертификат Oeko-Tex Standard 100.

Слинговете на Luna Dream са произведени в Полша с висок контрол на качество на всеки етап на изработката.

Има двегодишна гаранция за производствени дефекти.

Състав: 100% памук

Плътност: 260 г/м²

Пратката се осъществява по Еконт с наложен платеж. При получаване на поръчания артикул, следва да заплатите като наложен платеж депозит. Депозитът се възстановява, като от него се приспада цената по наемния договор, след като срокът на наемния договор изтече и артикулът бъде върнат отново по Еконт с наложен платеж. В случай, че не сте сигурни за цената на наемния договор, например при удължаване на наема с допълнителни седмици, може да се свържете с нас, за да Ви дадем точна информация и да Ви укажем каква сума следва да посочите като наложен платеж при връщане на стоката.

Удължаване на наемния период:

В случай, че желаете да използвате наетия артикул за по-дълъг период от първоначално договорения, моля да съобщите по имейл: mamazone.bg@gmail.com за новия период, 3 дни преди изтичане на срока на наема. Общия период за наемане не следва да надвишава максималния срок от 6 седмици. За ваша сигурност, ние ще Ви изпратим потвърждение, което е неразделна част от договора за наем.

Разходи за доставката:

- разходите за доставка се поемат от наемателя, в случай, че срокът на наемния договор е от една седмица до един месец, включително;

- при сключване на договор за наем за срок по-дълъг от един месец, цената на доставката се поема от нас.

Размер на депозита:

Депозитът е в размер продажната цена на съответния продукт или указаното като деозит за конкретния продукт

Депозитът не се възстановява в следните случаи:

- Връщане на артикула в състояние, което не позволява последващото му използване.

- Невръщане на артикула до 5 работни дни след изтичане на крайния срок на договора за наем и без да е изпратано уведомение за удължаване на наема;


Връщане след изтичане на сроковете за уведомяване се допуска, при последващо уведомяване от Ваша страна. При това положение дължимата сума ще бъде преизчислена, в зависимост от допълнителните дни на използване, като за всеки допълнителен ден без уведомление се начисляват по 3 лв. Крайната цена ще бъде приспадната от депозита, като остатъка от депозита ще Ви бъде възстановен с наложен платеж, при получаване от наша страна на върнатия артикул. Предварително ще Ви уведомим за сумата, която следва да Ви бъде възстановена, за да може да се посочи като наложен платеж.


Несъответствие на състоянието на артикула с обичайното състояние за ползване:

При получаване на наетия артикул, следва веднага да го пробвате. В случай, че забележите дефекти или повреди, които могат да доведат до нарушаване на безопасното и ергономичното носене на дете в него, имате право да предявите рекламация. В случай, че рекламацията е основателна, ние ще Ви възстановим заплатената сума. Моля да тествате получените артикули незабавно. Рекламация може да предявите до изтичането на 3 дни от получаване на стоката, като изпратите съобщение по имейл: slingostaya@gmail.com. Молим, към имейла да прикачите доказателства, например снимки на несъответствието. При приети за основателни рекламации, доставката се поема от наша страна.


Страна по договора за наем е "МАМАЗОН" ЕООД. Настоящите условия могат да бъдат променяни по всяко време.Напишете отзив