Веднъж на две седмици теглим на томболен принцип желаещи да пробват безплатно и без депозит за периодот 7 дни пакет с наши слингове и/или ергономични раници.

За да участвате в тегленето, трябва да имате регистрация във Facebook и възможност за лично получаване на пакета - да живеете в гр. София или да имате възможността да получите и да върнете пакета в нашия магазин.

Предлагаме 4 пакета - за новородени; от 3 до 6 месеца; от 6 месеца до година и половина както и тодлър пакет. Пакетите с наличните раници и слингове в тях може да разгледате като кликнете на всеки отделен пакет по-долу. 

Записването за томболата се извършва във фейсбук страницата ни, с коментар под съответната снимка на пакет от седмичната публикация. Веднъж на две седмици ще бъдат пускани нови публикации, като в публикациите ще бъдат посочени сроковете за записване и датите на теглене на печелившите. Тегленето се извършва с онлайн платформата random.org като ще се извършва на живо.

Пакетите могат да бъдат получени лично от магазинът ни или да бъдат доставени лично от нас на посочения от Вас адрес. Цената на доставката е 4 лв. в едната посока. При получаването се сключва договор за ползване и се подписва запис на заповед за стойността на включените в пакета слингове и ергономични раници. За целта носете със себе си документ за самоличност. Записът на заповед Ви се връчва обратно при връщане на пакета.

Бъдете готови да напишете кратък обективен отзив във фейсбук.

За повече информация: